Szervezők

Oktel Kft.

Szekszárdi cég vagyunk, már több mint húsz éve dolgozunk elektronikai területen, elsősorban vagyonvédelemben. Jelenleg riasztó-, tűzjelző- és biztonsági kamerarendszereket tervezünk, telepítünk és karbantartunk; automata kapukat és sorompókat, áruvédelmi és beléptetőrendszereket építünk ki.

Telephelyünkön 24 órás számítógépes távfelügyelet működik, azonnal reagálunk minden beérkező jelzésre. Kivonulószolgálatunk és állandó műszaki ügyeletünk egészíti ki vagyonvédelmi tevékenységünket. Negyven munkatársunk dolgozik megrendelőinknek: mérnökök, műszerészek, informatikai szakemberek. Ügyfeleink között magánszemélyek és kis üzletek éppúgy jelen vannak, mint nagyvállalatok, bevásárlóközpontok, országos kereskedelmi hálózatok, önkormányzati és egészségügyi intézmények.

Szeretjük Szekszárdot, ezért megragadjuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel szebbé, kényelmesebbé tehetjük a várost. A Gemenchez vezető utat és környékét megtisztítottuk a hulladéktól, a Balassa Kórház szülészeti osztályán nővérhívó berendezést építettünk ki segítségképpen. A Szüreti Napok közvetítése is nonprofit kezdeményezés, amelyben videórendszerek tervezésében és kiépítésében szerzett tapasztalatainkat hasznosíthatjuk. Felajánlásunkat szívesen fogadták a szervezők, reméljük, hogy a Szüreti Napok alatt a város lakóinak és a környékbelieknek is érdekes élmény lesz figyelni a közvetítést.

További információ és kapcsolat: www.oktel.hu

Tarr Kft.

A Tarr Kft. jelen formájában 1990 óta működik, és az elmúlt közel 20 év alatt Magyarország legnagyobb önálló, 100 %-ban magyar tulajdonú távközlési szolgáltatójává nőtte ki magát. A vállalkozás első gondolata egészen 1978-ig nyúlik vissza, amikor id. Tarr János határozott kézzel elkezdte annak a cégnek a megalapozását, melynek útját és fejlődését 2002 óta fia, Tarr János tartja a kezében.

Kábeltelevíziós szolgáltatásuk elsőként Szekszárdon és Dombóváron indult el, majd a nyereségesen működő és a piaci igényeknek, elvárásoknak a mai napig megfelelni akaró vállalkozás Tolna megye egyre több településén építette ki a kezdetben soros, majd pedig a 90-es évek elejétől fogva korszerűbb, az előfizetők számára is kényelmesebb csillagpontos hálózatot.

Ma több mint 200 települést és több mint 100 000 ügyfelet látnak el kábeltelevízió, internet és telefon szolgáltatásokkal. Céljuk, hogy egy hálózaton belül három jó minőségű szolgáltatást juttassanak el a Zala, Vas, Veszprém, Tolna, Somogy, Baranya, Bács-Kiskun és Fejér megye területén élő lakosok részére.

Az elmúlt 20 évben a Tarr Kft. folyamatos fejlesztésekkel alakította ki rendszereit, így kerülhetett sor arra, hogy az internetes ügyfelek 90 %-a változatlan ár mellett sávszélesség növelésben részesülhetett. Ez mára 25 megabitre emelkedett, amit a tervek szerint további, nagyobb sávszélességet biztosító csomagok, ajánlatok kialakítása követ majd. A mostani sebességnövelés azoknak a fejlesztéseknek a részét képezi, melyek egy új generációs internet-szolgáltatás bevezetését célozták meg, ezáltal segítve a Tarr előfizetőit abban, hogy érdemben bekapcsolódhassanak, és részt vehessenek a digitális világban.

További információ és kapcsolat: www.tarr.hu

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.